SUPERSUOSITUT KUKKASIDONTAKURSSIMME JATKUVAT VUONNA 2019!

Jatkamme tänäkin vuonna suosittuja kukkasidontakurssejamme, joita pidämme yleensä torstai-iltaisin.

MITÄ KURSSEILLA TAPAHTUU?

Kurssin aluksi esittäydymme ja kerromme muutamia perusasioita kukkakimpun tekemisestä. Kuinka valitset oikeat kukat ja värit, millaisen muodon kimppuusi haluat? Mitä sinun tulee tietää tekniikasta, ja kuinka saat kukkasi kestämään? Mietimme myös yhdessä, mitä mitä ovat tämän päivän kukkatrendit. Tämän jälkeen jälkeen pääset itse kokeilemaan, ja saat henkilökohtaista opetusta kädestä pitäen. Kukkasidonta ei ole maailman helpoin taito, mutta kurssilla on runsaasti aikaa, joten kaikki saavat aivan varmasti kimppunsa tehdyksi. Ota mukaan iloinen mieli ja kärsivällisyyttä! Kurssi kestää osallistujamäärästä riippuen 2-3 tuntia.

Jos olet jo käynyt kimppukurssillamme, voit liittyä seuraan 45 minuuttia alkamisajan jälkeen, ellet halua kerrata teoriaopetusta.

PALJONKO KURSSI MAKSAA?

Opetus ja työvälineet ovat Sitomon kursseilla ilmaisia, eli maksat normaalikurssilla ainoastaan käyttämästäsi materiaalista. Jokainen osallistuja voi näin itse valita, kuinka suuren kimpun (tai kuinka monta kimppua) haluaa tehdä, ja mitä materiaalia haluaa käyttää. Autamme mielellämme valinnoissa, jotta kimpustasi tulisi mahdollisimman paljon oman visiosi mukainen, ja se olisi myös helppo toteuttaa. Keskimääräinen hinta kursseillamme on ollut noin 60e.

Uutuutena tänä syksynä on myös muutamia kursseja, joilla materiaali on valittu valmiiksi. Onnistuminen on helppoa, kun kaikki sopii yhteen!

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa oma paikkasi joko soittamalla meille numeroon 040 1838488 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sitomo@sitomo.net (Voit lähettää sähköpostin myös sivumme www.sitomo.net "ota yhteyttä" -kaavakkeen kautta.) Muista mainita, minkä päivän kurssille olet osallistumassa. Uudet ja vanhat kurssilaiset, olette lämpimästi tervetulleet! Nähdään kurssilla!

SEURAAVAT KURSSIT:

29.8. torstaina klo 18.30 kimppukurssi. Maksu käytetyn materiaalin mukaan

12.9. torstaina klo 18.30 syyskimppukurssi 65€. Upeat, syksyiset materiaalit on valikoitu valmiiksi.

26.9. torstaina klo 18.30 kimppukurssi. Maksu käytetyn materiaalin mukaan.

17.10. torstaina klo 18.30 kimppukurssi. Maksu käytetyn materiaalin mukaan.

31.10.torstaina klo 18.30 kimppukurssi 65 e. Yhteensopivat materiaalit on valittu valmiiksi. Tämä on helppoa!

Kurssit päättyvät noin 20.30, viimeistään klo 21.

MINUSTAKO FLORISTI?

Sitomon syyskuussa alkavalla Minustako floristi -kurssilla pääset suoraan sisäpiiriin ja opit kaikki floristiikan salaisuudet. Yllätyt, kuinka helppoa ja hauskaa kukkasidonnan opiskelu pienryhmässä on.

Kurssiin kuuluu kahdeksan tapaamista kahdeksana perättäisenä tiistaina klo 18.30. Ensimmäinen kokoontuminen on 3.9.19.

Kurssilla opetellaan mm. kukkakimppujen, asetelmien, surusidonnan, hääsidonnan ja kukkakorujen tekemistä. Kohta voit hämmästyttää ystäväsi taidoillasi!

Kurssin hinta on 496e, johon sisältyy opetus ja välineet sekä tietysti kaikki kauniit sidontatyöt, jotka saat viedä kotiisi joka viikko. Maksun voit suorittaa halutessasi kahdessa osassa.

Jos olet kiinnostunut tästä kokonaisuudesta, lähetä meille sähköpostia tai soita p. 040 1838 488 tai 050 4343498

Kurssille otetaan 8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tule mukaan ja löydä sisäinen floristisi!

YKSITYISKURSSIT:

Voimme räätälöidä kurssin myös omalle porukallesi, tai tuoda kurssin luoksesi. Soita ja kysy lisää p. 040 1838488.