Vietä hauska ilta Sitomon kimppukurssilla, jatkokurssilla tai kranssikurssilla!

Seuraavat kurssit:

JATKOKURSSI keskiviikkona 17.10.18 klo 17.00. Tarkoitettu sinulle, joka olet jo käynyt kimppukurssillamme. Tällä kertaa menemme suoraan asiaan, eli teoriaosuutta on vähemmän. Materiaalit ovat syksyisen meheviä. Tervetuloa!

KRANSSIKURSSI keskiviikkona 24.10 klo 17.00. Kurssilla teemme kranssin, jossa käytetään erilaisia havuja, eukalyptuksia sekä sopivia, syksyisiä luonnonmateriaaleja. Kranssin voit laittaa joko ulos tai sisälle. Kurssin hinta määräytyy käyttämäsi materiaalin mukaan. Opetus ja välineet ovat maksuttomat.

JATKOKURSSI keskiviikkona 25.10. klo 17.00. Tarkoitettu sinulle, joka olet jo käynyt kimppukurssillamme. Tällä kertaa menemme suoraan asiaan, eli teoriaosuutta on vähemmän. Materiaalit ovat syksyisen meheviä. Tervetuloa!

KRANSSIKURSSI torstaina 1.11. klo 17.00. Kurssilla teemme kranssin, jossa käytetään erilaisia havuja, eukalyptuksia sekä sopivia, syksyisiä luonnonmateriaaleja. Kranssin voit laittaa joko ulos tai sisälle. Kurssin hinta määräytyy käyttämäsi materiaalin mukaan. Opetus ja välineet ovat maksuttomat.

DIA DE LOS MUERTOS -päähinekurssi 3.11. klo 11.00 Soita ja kysy lisätietoja! Tarvitset mukaan ainakin vanhan hatun ja kuumaliimapyssyn:)

KRANSSIKURSSI keskiviikkona 7.11. klo 17.00. Kurssilla teemme kranssin, jossa käytetään erilaisia havuja, eukalyptuksia sekä sopivia, syksyisiä luonnonmateriaaleja. Kranssin voit laittaa joko ulos tai sisälle. Kurssin hinta määräytyy käyttämäsi materiaalin mukaan. Opetus ja välineet ovat maksuttomat.

KRANSSIKURSSI keskiviikkona 14.11. klo 17.00. Kurssilla teemme kranssin, jossa käytetään erilaisia havuja, eukalyptuksia sekä sopivia, syksyisiä luonnonmateriaaleja. Kranssin voit laittaa joko ulos tai sisälle. Kurssin hinta määräytyy käyttämäsi materiaalin mukaan. Opetus ja välineet ovat maksuttomat

KIMPPUKURSSI torstaina 15.11. klo 17.00. Kurssin aluksi esittäydymme ja kerromme muutamia perusasioita kukkakimpun tekemisestä. Kuinka valitset oikeat kukat ja värit, millaisen muodon kimppuusi haluat? Mitä sinun tulee tietää tekniikasta, ja kuinka saat kukkasi kestämään? Mietimme myös yhdessä, mitä mitä ovat tämän päivän kukkatrendit. Tämän jälkeen jälkeen pääset itse kokeilemaan, ja saat henkilökohtaista opetusta kädestä pitäen. Kukkasidonta ei ole maailman helpoin taito, mutta kurssilla on runsaasti aikaa, joten kaikki saavat aivan varmasti kimppunsa tehdyksi. Ota mukaan iloinen mieli ja kärsivällisyyttä!

Opetus ja työvälineet ovat Sitomon kursseilla ilmaisia, eli maksat ainoastaan käyttämästäsi materiaalista. Jokainen osallistuja voi näin itse valita, kuinka suuren kimpun (tai kuinka monta kimppua) haluaa tehdä, ja mitä materiaalia haluaa käyttää. Autamme mielellämme valinnoissa, jotta kimpustasi tulisi mahdollisimman paljon oman visiosi mukainen, ja se olisi myös helppo toteuttaa.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa oma paikkasi pikaisesti joko soittamalla meille numeroon 040 1838488 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sitomo@sitomo.net (Voit lähettää sähköpostin myös sivumme www.sitomo.net "ota yhteyttä" -kaavakkeen kautta.) Muista mainita, minkä päivän kurssille olet osallistumassa. Uudet ja vanhat kurssilaiset, olette lämpimästi tervetulleet! Nähdään kurssilla! Terkuin Outi ja Lea.

PS. Voimme räätälöidä kurssin myös omalle porukallesi, tai tuoda kurssin luoksesi. Soita ja kysy lisää p. 040 1838488.