Vietä hauska ilta ja opi itse sitomaan moderni, hersyvä ja iloinen kukkakimppu!

Seuraavat kurssipäivät:

14.6 ja 28.6 (täynnä)

5.7. Kimppukurssi pienryhmässä (6-7 osallistujaa)

12.7 Kimppukurssi pienryhmässä (6-7 osallistujaa)

26.7. Kimppukurssi

Kaikki kurssit ovat torstaisin, alkavat klo 18 ja päättyvät noin 20.30.

Kurssin aluksi esittäydymme ja kerromme muutamia perusasioita kukkakimpun tekemisestä. Kuinka valitset oikeat kukat ja värit, millaisen muodon kimppuusi haluat? Mitä sinun tulee tietää tekniikasta, ja kuinka saat kukkasi kestämään? Mietimme myös yhdessä, mitä mitä ovat tämän päivän kukkatrendit. Tämän jälkeen jälkeen pääset itse kokeilemaan, ja saat henkilökohtaista opetusta kädestä pitäen. Kukkasidonta ei ole maailman helpoin taito, mutta kurssilla on runsaasti aikaa, joten kaikki saavat aivan varmasti kimppunsa tehdyksi. Ota mukaan iloinen mieli ja kärsivällisyyttä!

Opetus ja työvälineet ovat Sitomon kursseilla ilmaisia, eli maksat ainoastaan käyttämästäsi materiaalista. Jokainen osallistuja voi näin itse valita, kuinka suuren kimpun (tai kuinka monta kimppua) haluaa tehdä, ja mitä materiaalia haluaa käyttää. Autamme mielellämme valinnoissa, jotta kimpustasi tulisi mahdollisimman paljon oman visiosi mukainen, ja se olisi myös helppo toteuttaa.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa oma paikkasi pikaisesti joko soittamalla meille numeroon 040 1838488 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sitomo@sitomo.net (Voit lähettää sähköpostin myös sivumme www.sitomo.net "ota yhteyttä" -kaavakkeen kautta.) Muista mainita, minkä päivän kurssille olet osallistumassa. Uudet ja vanhat kurssilaiset, olette lämpimästi tervetulleet! Nähdään kurssilla! Terkuin Outi ja Hanna.

PS. Voimme räätälöidä kurssin myös omalle porukallesi, tai tuoda kurssin luoksesi. Soita ja kysy lisää p. 040 1838488.