Vietä hauska ilta Sitomon kimppukurssilla, jatkokurssilla tai kranssikurssilla!

Seuraavat kurssit:

KRANSSIKURSSI keskiviikkona 14.11. klo 17.00. Kurssilla teemme kranssin, jossa käytetään erilaisia havuja, eukalyptuksia sekä sopivia, syksyisiä luonnonmateriaaleja. Kranssin voit laittaa joko ulos tai sisälle. Kurssin hinta määräytyy käyttämäsi materiaalin mukaan. Opetus ja välineet ovat maksuttomat

KIMPPUKURSSI torstaina 15.11. klo 17.00. Kurssin aluksi esittäydymme ja kerromme muutamia perusasioita kukkakimpun tekemisestä. Kuinka valitset oikeat kukat ja värit, millaisen muodon kimppuusi haluat? Mitä sinun tulee tietää tekniikasta, ja kuinka saat kukkasi kestämään? Mietimme myös yhdessä, mitä mitä ovat tämän päivän kukkatrendit. Tämän jälkeen jälkeen pääset itse kokeilemaan, ja saat henkilökohtaista opetusta kädestä pitäen. Kukkasidonta ei ole maailman helpoin taito, mutta kurssilla on runsaasti aikaa, joten kaikki saavat aivan varmasti kimppunsa tehdyksi. Ota mukaan iloinen mieli ja kärsivällisyyttä!

KIMPPUKURSSI keskiviikkona 21.11. klo 17.00. Kurssin aluksi esittäydymme ja kerromme muutamia perusasioita kukkakimpun tekemisestä. Kuinka valitset oikeat kukat ja värit, millaisen muodon kimppuusi haluat? Mitä sinun tulee tietää tekniikasta, ja kuinka saat kukkasi kestämään? Mietimme myös yhdessä, mitä mitä ovat tämän päivän kukkatrendit. Tämän jälkeen jälkeen pääset itse kokeilemaan, ja saat henkilökohtaista opetusta kädestä pitäen. Kukkasidonta ei ole maailman helpoin taito, mutta kurssilla on runsaasti aikaa, joten kaikki saavat aivan varmasti kimppunsa tehdyksi. Ota mukaan iloinen mieli ja kärsivällisyyttä!

KRANSSIKURSSI torstaina 22.11. klo 17.00.

ADVENTTIASETELMAKURSSI 28.11. klo 17.00. Teemme kurssilla sieniasetelman, johon voit halutessasi lisätä myös kynttilöitä. Asetelma voi olla pitkänomainen tai kranssinmuotoinen. Voit ottaa myös halutessasi mukaan oman astian. Huom. Kynttilät ja koristeet löytyvät meiltä!

KRANSSIKURSSI 4.12. klo 18 KORSON VANHALLA ASEMALLA, Urpiaisentie 1B. Oletko halunnut osallistua kurssillemme, mutta sijaintimme on sinulle hankala? Nyt voit tulla kurssillemme tunnelmalliselle Korson vanhalle asemalle ja tutustua samalla asemalla toimiviin yrityksiin: Korson aseman puotiin, ekopuoti Oranssiin Oravaan ja Cafe Unelmaan. Voit tehdä samalla joululahjaostoksia puodeissa!

ITSENÄISYYSPÄIVÄN KUKKAKORISTEET 5.12. klo 17. Illan teema on tietysti sinivalkoisuus, mutta sinä itse päätät, millaisen työn sinivalkoisista kukista toteutat. Se voi olla kimppu tai pöytäkranssi kynttilöillä tai ilman.

JOULUKIMPPUKURSSI keskiviikkona 12.12 klo 17.00. Tule fiilistelemään omaa joulua, tai tee ystävälle jouluinen kukkatervehdys! Teemme joulupöytään sopivan kimpun sesongin materiaaleista. Kimpun voit tehdä joko matalana tai korkeana oman toiveesi mukaan. Voit myös ottaa mukaan oman maljakon, jolloin kimpun saa tehtyä heti oikean korkuisena ja maljakkoon hyvin istuvana.

KRANSSIKURSSI torstaina 13.12. klo 17.

JOULUKIMPPUKURSSI torstaina 20.12 klo 17.00. Teemme joulupöytään sopivan kimpun sesongin materiaaleista. Kimpun voit tehdä joko matalana tai korkeana oman toiveesi mukaan. Voit myös ottaa mukaan oman maljakon, jolloin kimpun saa tehtyä heti oikean korkuisena ja maljakkoon hyvin istuvana.

JOULUKIMPPUKURSSI perjantaina 21.12. klo 18.00 on TÄYNNÄ

JOULUKIMPPUKURSSI lauantaina 22.12. klo 18.

Opetus ja työvälineet ovat Sitomon kursseilla ilmaisia, eli maksat ainoastaan käyttämästäsi materiaalista. Jokainen osallistuja voi näin itse valita, kuinka suuren kimpun (tai kuinka monta kimppua) haluaa tehdä, ja mitä materiaalia haluaa käyttää. Autamme mielellämme valinnoissa, jotta kimpustasi tulisi mahdollisimman paljon oman visiosi mukainen, ja se olisi myös helppo toteuttaa.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa oma paikkasi pikaisesti joko soittamalla meille numeroon 040 1838488 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sitomo@sitomo.net (Voit lähettää sähköpostin myös sivumme www.sitomo.net "ota yhteyttä" -kaavakkeen kautta.) Muista mainita, minkä päivän kurssille olet osallistumassa. Uudet ja vanhat kurssilaiset, olette lämpimästi tervetulleet! Nähdään kurssilla! Terkuin Outi ja Lea.

PS. Voimme räätälöidä kurssin myös omalle porukallesi, tai tuoda kurssin luoksesi. Soita ja kysy lisää p. 040 1838488.