Kukkasidontakurssit alkavat!

02.01.2018

kukkakurssi.JPG

Kevään ensimmäiset kukkasidontakurssit pidetään Sitomossa keskiviikkona 24.1. klo 18-20.30 ja torstaina 8.2. klo 18-20.30. Molemmilla kursseilla sidotaan moderneja, hersyviä ja iloisia kukkakimppuja.

Kurssin aluksi esittäydymme ja kerromme muutamia perusasioita kukkakimpun tekemisestä. Kuinka valitset oikeat kukat ja värit, millaisen muodon kimppuusi haluat? Mitä sinun tulee tietää tekniikasta, ja kuinka saat kukkasi kestämään? Mietimme myös yhdessä, mitä mitä ovat tämän päivän kukkatrendit.

Tämän jälkeen jälkeen pääset itse kokeilemaan, ja saat henkilökohtaista opetusta kädestä pitäen. Kukkasidonta ei ole maailman helpoin taito, mutta kurssilla on runsaasti aikaa, joten kaikki saavat aivan varmasti kimppunsa tehdyksi. Ota mukaan iloinen mieli ja kärsivällisyyttä!

Opetus ja työvälineet ovat Sitomon kursseilla ilmaisia, eli maksat ainoastaan käyttämästäsi materiaalista. Jokainen osallistuja voi näin itse valita, kuinka suuren kimpun (tai kuinka monta kimppua) haluaa tehdä, ja mitä materiaalia haluaa käyttää. Autamme mielellämme valinnoissa, jotta kimpustasi tulisi mahdollisimman paljon oman visiosi mukainen, ja se olisi myös helppo toteuttaa.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa oma paikkasi pikaisesti joko soittamalla meille numeroon 040 1838488 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sitomo@sitomo.net (Voit lähettää sähköpostin myös sivumme www.sitomo.net "ota yhteyttä" -kaavakkeen kautta.) Muista mainita, kumman päivän kurssille olet osallistumassa.

Uudet ja vanhat kurssilaiset, olette lämpimästi tervetulleet!

Nähdään kurssilla! Terkuin Outi ja Hanna

02.01.2018Kukkasidontakurssit alkavat!
04.12.2017Suomi 100 -kukat
08.11.2017Muutamme marraskuun lopussa Isoon Omenaan!