Kotiinkuljetus ja kukkavälitys

Jos pidät kukistamme, miksi et ilahduttaisi niillä muitakin! Voit lähettää kukkia suoraan Sitomon valikoimista mihin tahansa pääkaupunkiseudulle. Kun käyt liikkeessämme tekemässä tilauksesi, voimme yhdessä suunnitella mitä kimppuun laitetaan, ja voit lisäksi liittää lähetykseen mukaan omin käsin kirjoittamasi kortin. Kukkalähetyksen vie kuljetusliike, joka on luotettavaksi todettu, monivuotinen yhteistyökumppanimme. Palveluun kuuluu myös aina sen varmistaminen, että kukkien vastaanottaja on paikalla vastaanottamassa lähetystä. Kuljetuksen hinta on 20 e.

Voit myös hoitaa tilauksesi puhelimitse, ja maksaa sen nettipankkiin ohjeidemme mukaan. Puhelinnumeromme on 040 1838 488 ja tilinumeromme IBAN FI79 8146 9710 0355 68. Maksun saajaksi merkitään ”Kukkakauppa Sitomo Outi Alanne OY”.

Kuulumme myös kansainväliseen Interflora-ketjuun, joten voit lähettää kukkia kauttamme minne tahansa muuallekin Suomeen ja ympäri maailman. Tällöin tilauksen toimittaa paikallinen, tarkkaan valikoitu ja laadukas kukkakauppa.