SIVUN ALALAIDASSA RUNSAASTI UUSIA KURSSIAIKOJA!

MITÄ KURSSEILLA TAPAHTUU?

Kurssin aluksi esittäydymme ja kerromme muutamia perusasioita kukkakimpun tekemisestä. Kuinka valitset oikeat kukat ja värit, millaisen muodon kimppuusi haluat? Mitä sinun tulee tietää tekniikasta, ja kuinka saat kukkasi kestämään? Mietimme myös yhdessä, mitä mitä ovat tämän päivän kukkatrendit. Teoriaosuus ja mallikomponentteja teko kestävät noin 45 min. Tämän jälkeen jälkeen pääset itse kokeilemaan, ja saat henkilökohtaista opetusta kädestä pitäen. Kukkasidonta ei ole maailman helpoin taito, mutta kurssilla on runsaasti aikaa, joten kaikki saavat aivan varmasti kimppunsa tehdyksi. Ota mukaan iloinen mieli ja kärsivällisyyttä! Kurssi kestää osallistujamäärästä riippuen 2-3 tuntia.

Jos olet jo käynyt kimppukurssillamme, voit liittyä seuraan 45 minuuttia alkamisajan jälkeen, ellet halua kerrata teoriaopetusta.

PALJONKO KURSSI MAKSAA?

Opetus ja työvälineet ovat Sitomon kursseilla ilmaisia, eli maksat aina vain käyttämästäsi materiaalista. Jokainen osallistuja voi näin itse valita, kuinka suuren kimpun (tai kuinka monta kimppua) haluaa tehdä, ja mitä materiaalia haluaa käyttää. Autamme mielellämme valinnoissa, jotta kimpustasi tulisi mahdollisimman paljon oman visiosi mukainen, ja se olisi myös helppo toteuttaa. Keskimääräinen hinta kursseillamme on ollut noin 70€.

Nykyään meillä on myös kursseja, joilla materiaali on valittu valmiiksi. Näin kaikki sopii yhteen ja onnistuminen on helppoa. On myös aina mahdollista tehdä pieniä muutoksia osallistujien mieltymysten mukaan, joten kukaan ei joudu sitomaan kukkia, joiden värit eivät miellytä!

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa oma paikkasi joko soittamalla meille numeroon 040 1838488 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sitomo@sitomo.net (Voit lähettää sähköpostin myös sivumme www.sitomo.net "ota yhteyttä" -kaavakkeen kautta.) Muista mainita, minkä päivän kurssille olet osallistumassa. Uudet ja vanhat kurssilaiset, olette lämpimästi tervetulleet! Nähdään kurssilla!

KORONA-VAROTOIMET

Opetusryhmämme ovat pieniä, ja edellytämme osallistujilta maskien käyttöä. Myös meillä opettajilla tietysti maskit.

Jos tunnet itsesi sairaaksi tai olet mahdollisesti altistunut, siirrä kurssi myöhemmäksi.

SYKSYN YKSITTÄISKURSSIT:

Kukkasidontakurssi keskiviikkona 13.10. klo 18.00 Kurssin hinta muodostuu valitsemistasi materiaaleista, opetus on maksutonta. Keskimääräinen hinta on noin 70€.

Kukkasidontakurssi torstaina ke 3.11. klo 18.00 Kurssin hinta muodostuu valitsemistasi materiaaleista, opetus on maksutonta. Keskimääräinen hinta on noin 70€.

Kukkasidontakurssi torstaina 25.11. klo 18.00 Kurssin hinta muodostuu valitsemistasi materiaaleista, opetus on maksutonta. Keskimääräinen hinta on noin 70€.

KRANSSIKURSSI keskiviikkona 8.12. klo 16. Kurssilla tehdään havuista ja erilaisista koristevihreistä muhkea kranssi. Materiaali on mahdollista valita sen mukaan, tuleeko kranssi ulos vai sisään. Kurssin hinta 75€.

KRANSSIKURSSI torstaina 9.12. klo 18. Kurssilla tehdään havuista ja erilaisista koristevihreistä muhkea kranssi. Materiaali on mahdollista valita sen mukaan, tuleeko kranssi ulos vai sisään. Kurssin hinta 75€.

KRANSSIKURSSI tiistaina 14.12. klo 17. Kurssilla tehdään havuista ja erilaisista koristevihreistä muhkea kranssi. Materiaali on mahdollista valita sen mukaan, tuleeko kranssi ulos vai sisään. Kurssin hinta 75€.

JOULUKIMPPUKURSSI tiistaina 21.12. klo 19.
Kurssilla tehdään iso, jouluinen ja muhkea kimppu leikkokukista, havuista ja koristevihreistä. Kurssin hinta on 75€. Huom! Joulukimppukurssi on yleensä todella suosittu, joten toimi nopeasti!

JOULUKIMPPUKURSSI keskiviikkona 22.12. klo 18. Kurssilla tehdään iso, jouluinen ja muhkea kimppu leikkokukista, havuista ja koristevihreistä. Kurssin hinta on 75€. Huom! Joulukimppukurssi on yleensä todella suosittu, joten toimi nopeasti!


KURSSISARJAT:

NELJÄ KIMPPUA, NELJÄ TEKNIIKKAA!

Uusi kurssi sinulle, joka haluat vihdoinkin oppia sitomaan kukkia helposti ja kauniisti eri tekniikoita käyttäen. Kurssi toteutetaan neljänä perättäisenä keskiviikkona kahdessa ryhmässä, klo 16 ja 18.30. Aloituspäivä on 10.11. Kurssin hinta on 295€, tähän kuuluvat kaikki kukat runsaisiin kimppuihin sekä ammattilaisen opetuksen kädestä pitäen - kukkasidonta kun on taito, jota on hyvin vaikea oppia etänä:) Saat joka viikko kotiisi muhkean viikonloppukimpun.

MINUSTAKO FLORISTI? SEURAAVA KURSSI ALKAA HELMIKUUSSA -22.

Sitomo järjestää vuodessa muutaman Minustako floristi -kurssin, joilla pääset suoraan sisäpiiriin ja opit kaikki floristiikan salaisuudet. Yllätyt, kuinka helppoa ja hauskaa kukkasidonnan opiskelu pienryhmässä on.

”Kävin Sitomon Minustako floristi? -kurssin talvella 2019. Kurssi oli loistava apu kukkien sidontaan ja Outi opetti tekniikat ymmärrettävästi. Sain hyvät eväät kukkaharrastukseeni. Hurahdin täysin kukkiin Sitomon kurssilla.” - Tintti

Kurssiin kuuluu kahdeksan tapaamista kahdeksana perättäisinä tiistaina klo 1700. Kurssilla opetellaan mm. kukkakimppujen, asetelmien, surusidonnan, hääsidonnan ja kukkakorujen tekemistä. Kohta voit hämmästyttää ystäväsi taidoillasi! Kurssimme innostamana on useampi ihminen on myös suunnannut kohti floristin ammattiopintoja.

Kurssin hinta on 498€, johon sisältyy opetus ja välineet sekä tietysti kaikki kauniit sidontatyöt, jotka saat viedä kotiisi joka viikko. Maksun voit suorittaa halutessasi kahdessa osassa.

Jos olet kiinnostunut tästä kokonaisuudesta, lähetä meille sähköpostia tai soita p. 040 1838 488 tai 050 4343498

YKSITYISKURSSIT:

Voimme räätälöidä kurssin myös omalle porukallesi, tai tuoda kurssin luoksesi. Opetus onnistuu myös englanniksi, ja vaikka zoomissa! Soita ja kysy lisää p. 040 1838488 tai 050 4343498.