Design - mitä me ajattelemme kukkasidonnasta

Me Sitomossa olemme koulutettuja floristeja, ja siitä on sinulle aivan konkreettista hyötyä. Tunnemme sommittelun, väri- ja muoto-opin sekä käyttämämme materiaalin, ja osaamme vuosien kokemuksella irrotella luovasti ja rohkeasti. Emme yhdistele toisiinsa kukkia, joiden kesto poikkeaa toisistaan, tai jotka muuten eivät sovi hyvin samaan kimppuun. Annamme aina hoito-ohjeet mukaan kaikille kukille ja kasveille. Hyvin hoidettuna kukkakimpun kesto on useimmiten 1-2 viikkoa, toisinaan yksittäiset kukat kestävät huomattavasti kauemmin.

Oli työ sitten iso tai pieni, sen pitää olla hintansa arvoinen, persoonallinen ja nykyaikainen. Koska et ole ostanut kukkia huoltoasemalta tai marketista, ne eivät myöskään saa näyttää siltä. Kukkakimppu voi olla myös epäsymmetrinen, eikä aina tarvita jäykkää nahkalehtimansettia. Kimpun tai asetelman lähtökohta voi olla vaikkapa näyttävä maljakko, jonka voit tuoda kotoasi tai hankkia valikoimistamme. Persoonallinen kimppu syntyy myös yhdistämällä upeisiin kukkiin Suomen luonnosta saatavia materiaaleja. Viherkasville riittää hyvin istuva, selkeä ruukku ilman koristetikkuja tai muuta tilpehööriä. Niiden kohdalla vähemmän on usein enemmän.

Vaikka mietimmekin designia päivittäin, niin kukkia ei kuitenkaan pidä ottaa turhan vakavasti, eikä liian vaikea tai outo ole tavoittelemisen arvoista. Sen sijaan kukkien kanssa saa ja voi pitää hauskaa! Haluamme että saat kotiisi ihania, tuoreita ja hyvälaatuisia kukkia aseteltuna vaivattomasti yhteen. Kukkavalinta ja tyyli voivat olla vapaat ja persoonalliset - pääasia, että lopputuloksena syntyy kaunis työ. Työ, jota katsellessa kuka tahansa ymmärtää: tämän tekemiseen on tarvittu kukka-alan huippuammattilaista.

Kun viet kukkia lahjaksi, muista että rohkea design, huippuluokan materiaalit ja ylellinen paketointi saavat sekä kukat että kukkien antajan erottumaan joukosta positiivisella tavalla.